top of page

Nieuw! Flippa wordt Ballerina!

De poppenkast kreeg enkele weken geleden een stevige onderhoudsbeurt en is

weer klaar om er tegen aan te gaan.

Vorige zaterdag mochten we al de Sint verwelkomen met onze voorstelling: "Floopi en het eetbeest" te Ieper.

Maar ondertussen zijn wij volop bezig aan de laatste voorbereidingen voor onze nieuwe show.


"Floopi wordt Ballerina", wordt een wervelend verhaal, vol dans, zowel IN als VOOR de poppenkast. Voor dit verhaal doen we beroep op Emilien-Maria Rosseel, gediplomeerde balletdanseres en leerkracht dans.


Het begint allemaal op die ene ochtend, met dat ene krantenartikel... GEZOCHT! DANSERESSEN VOOR HET ZWANENMEER! AUDITIE OP HET PLEIN KOMENDE ZATERDAG!

Flippa zou maar al te graag meedoen, maar wie wil er nu een simpele huisvrouw op de planken? En wat zal Floopi wel zeggen? En gaan de andere dieren niet lachen met haar? Of zullen die ook hun kans wagen en deelnemen aan de auditie? In het ganse bos wordt in mum van tijd 1 grote dansrepetitie, in alle hoeken, onder elke boom, staat wel iemand te dansen.... Jaja, ook bij het huisje van de heks zijn er een paar danspasjes te vinden, maar of deze pasjes goed zullen aflopen, daar zijn we nog niet zo zeker van.

Thema's als faalangst, podiumvrees, twijfel en onzekerheid, "het idee dat enkel meisjes kunnen dansen" en veel andere emoties komen aan bod doorheen de voorstellingen.

Ook benieuwd? Wees er dan bij en reserveer je plaatsje voor onze première op ZATERDAG 2 DECEMBER 2023

Waar? In de bovenzaal van Rookop Hoe laat? Om 14.30 u Voor wie? Voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Oudere kinderen, mama’s, papa’s, tantes, nonkels, oma’s, opa’s zijn ook welkom! Hoeveel kost het? € 5 (leden) , € 6 (niet-leden), hapje inbegrepen

Je plaatsje reserveren? (aangeraden, beperkt aantal plaatsen): reningelst.gezinsbond@gmail.com of via dit googleform https://forms.gle/1LY9ouqYUcaoD6Y29

overschrijven mag op BE69 7380 0120 8478 met vermelding van naam en aantal kinderen/ volwassenen


muzikale sokpopgroeten

Floopi & Flippa


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page