top of page

Muziekgroepen

De drijfveer achter Floopi en Flippa zijn 2 professionele muzikanten. Het kan dan ook niet anders dan dat ze deel uitmaken van verschillende muzikale projecten. Terwijl Annelies, de snaren bespeelt, en van fingerpikcing, pop, rock tot Gipsy Jazz speelt, neemt Trui je mee in de wereld der folk- en klassieke muziek op diatonische accordeon en dwarsfluit.

DATswingDT

Dave, Annelies en Thomas, drie vrienden uit de Westhoek nemen je mee naar warme, oorden, met opzwepende muziek in de stijl van Django Reinhardt.

Sinds 2020 vult Evelien Leeuwerck de groep aan met de kleuren van haar klarinetspel!

Sinds 2022 kan DATswingDT ook geboekt worden met de vioolklanken van Ellen Vanneste.

En vanaf 2024 is Koenraad Bekaert er ook graag bij met zijn trombone.

Zon en vakantiegevoel verzekerd!

Prijskaartje:

380 euro (max.2uur muziek) in Trio

500 euro in Kwartet, naar keuze met klarinet, trombone OF viool.

Luister en ontdek ons vi.be profiel!

of via youtube even ;-)

001.jpg

Marja & Annelies

Marja Supponen groeide op in een muzikale Finse familie en ontwikkelde reeds op jonge leeftijd de liefde voor muziek. Ze is actief als lyricist, singersong writer en zangeres in verschillende projecten. Zo nam Marja reeds een aantal cd's op met de groep "Rhinestone lives". Toen ze in de Westhoek belandde en Annelies tegenkwam, begonnen beide samen te musiceren. Hun stemmen vullen elkaar perfect aan en samen spelen ze covers van uiteenlopend genre en ook nummers op vraag (bv. Trouwceremonies opluisteren, begrafenissen,….). Ontdek en luister snel wat het duo in petto heeft op ons vi.be profiel of via you tube!

Kostprijs: 350 euro

Annelies%20en%20Marja-7_edited.jpg

Annelies Solo

Als leerkracht en opgeleide klassieke gitaar, nam Annelies toch een afslag naar de folkgitaar en stortte zich op de british fingerpicking. Met haar cd ‘Green’ toont ze het begin van deze afslag, aangevuld met eigen nummers. Ondertussen reikt het programma van Annelies tot hedendaagse nummers in een “picking-jasje”, tot rustige nummers met zang. Voor elk wat wil en ideaal om uw evenement, luisterconcert of ceremonie mee op te vrolijken. Ook als freelance bassiste kan  Annelies uw gezelschap aanvullen. Ontdek en luister op haar vi.be profiel of Annelies’s youtube-kanaal: annegitaar!

Kostprijs: 200 euro

025_edited.jpg

Trui Solo

Met haar diatonische accordeon en vrolijke volksdeuntjes weet Trui de sfeer op elk intermezzo te brengen. Vingervlug tovert ze de meest sfeervolle deuntjes uit dit -soms vergeten- volksinstrument! Een meerwaarde op elk feestje!

020_edited.jpg
bottom of page