received_2705205776427429_edited.jpg

Met Floopi & Flippa op kamp

ism Popsjot Poperinge (of met uw gemeente of organisatie?)

 

Muziekkamp: Trollen en Elven

Muziekkamp: Trollen en Elven

6-10 juli 2020


Max. aantal deelnemers: 20

Animatoren: Klarinetiste Evelien Leeuwerck en gitariste Annelies Detru

Leeftijd: 6-12 jaar


We gaan door de poort van Grieg tot in de ondergrondse wereld der Trollen en Elven. In het gebergte van “Gwragedd Annwn” ontmoeten we de magische klanken der muziekspel en gaan een verbond aan met deze toverachtige wezens. Aan de hand van ritmische codes, en melodische lijnen smeden we een magisch orkest!

In de voormiddag oefenen we in kleine groepen en zoeken de schat van “Gwragedd Annwn”, in de namiddag spelen we magische trollen en elven spelletjes en oefenen we in orkestvorm. We sluiten dag af met een verhaal uit het grote Elfen en Trollenboek….Als dat maar goed afloopt….

Alle instrumenten en alle niveaus zijn welkom.

Misschien schuilt er in jou wel een componist of een solist? Of heb jij een vriendje die ook wel eens muziek wil uitproberen? Neem hem dan zeker mee, want zelfs als je geen instrument bespeeld, ben je meer dan welkom in ons “Gwragedd Annwn” Toverorkest!

Bekijk het eindspektakel hier

Sokpoppenkamp: Peter Pannenkoek

Sokpoppenkamp: Peter Pannenkoek

17-21 aug 2020


Max. aantal deelnemers: 20

Animatoren: Floopi & Flippa (Annelies Detru & Trui Allemeersch)

Leeftijd: 6-12 jaar


Neverland was nog nooit zo dichtbij! Neem je Tinkerbell-sok op je hand en vlieg doorheen de Floopi’s poppenkost naar de magische wereld der piraten, vliegende ezels en luie reuzen. Schuilt er in vaders sok een megamonster? En in moeders sok een eenogige Narval? Of heeft die grijze werksok van oom Jos eerder een Ezeloor door zijn grote teen? Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek samen met je vrienden de magische wereld van Peter Pannenkoek! De echte knepen van het Poppenspel leer je hier. Floopi brengt zijn huisje tot bij jou en toont je hoe het eraan toe gaat in zijn huishouden! En natuurlijk brengt hij ook Flippa mee en al zijn andere vriendjes. Welk avontuur we beleven? Dat laten we graag aan jullie over! En natuurlijk sluiten we de week af met een voorstelling voor jong en oud in een echte (ja ECHTE!) concertzaal!

P.S.: Wie een instrument bespeelt, mag deze ook de ganse week meenemen!

Kijk hier naar onze voorstelling van 2020!