20210708_093540_edited.jpg

Met Floopi & Flippa op kamp

ism Popsjot Poperinge (of met uw gemeente of organisatie?)

 

Music Mickey (Disney)

4 tot 8 juli 2022
5 tot 14 jaar

Een week lang oefenen, repeteren, ontdekken en reizen we doorheen de wonderlijke muziek van disney. Naast tal van muzikale ontdekkingen, gaan we ons ook verdiepen in het ontstaan van disney en zijn karakters. Welk karakter past het beste bij jou? En welke plaats heeft die in het orkest.

Speel je al een instrument, dan neem je die natuurlijk de hele week mee! Speel je nog geen instrument, dan is dit het ideale moment om dat eens te proberen natuurlijk!

We sluiten de week af met een concertje voor ouders en familie van de deelnemers

Inschrijvingen:https://www.popsjot.be/activiteiten/muziekkamp-disney

Begeleiders: Marieke Rabaey (piano), Evelien Leeuwerck (klarinet), Rik Rabaey (accordeon) en Annelies Detru (gitaar)

Het sprookjesbos

22-26 augustus 2022
voor 4 tot 10 jaar

Hier in het sprookjesbos leven wij meestal lang en gelukkig… MAAR er was eens een dag, dat dat anders was…. De dag toen, wolf, schaap, of nee, het was de dag toen reus, nee, roodkapje,… Ja , hoe het precies zat weet ik niet meer, maar jullie vast wel! Toch? Kom je eigen sprookjesbosbewoner creëren uit een oude sok, geef hem een karakter, naam, .. Schilder een echt decor en maak samen met ons een mega- sprookjes-poppenkast! Met echte muziekopnames, micro’s in de grote poppenkast van Floopi & Flippa!

Op het einde van de week brengen we onze poppenkast live voor het kleuterkampje en nog eens voor de ouders en familie van de deelnemers!

Inschrijvingen: https://www.popsjot.be/activiteiten/sokpoppenkamp

begeleiders: Trui Allemeersch, Sebastiaan Vandenberghe en Annelies Detru