top of page

ma 06 jul

|

Poperinge

Floopi & Flippa op muziekkamp

Floopi & Flippa gaan de week van 6 juli op muziekkamp naar Trollen en Elfenland. Hou de website van POPSJOT vakantiekampen in het oog en wees er snel bij om in te schrijven!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Floopi & Flippa op muziekkamp
Floopi & Flippa op muziekkamp

Tijd en locatie

06 jul 2020, 08:00 – 10 jul 2020, 15:00

Poperinge, Poperinge, België

Over het evenement

https://www.popsjot.be/

  

We gaan door de poort van Grieg tot in de ondergrondse wereld der Trollen en Elven. In het gebergte van “Gwragedd Annwn” ontmoeten we de magische klanken der muziekspel en gaan een verbond aan met deze toverachtige wezens. Aan de hand van ritmische codes, en melodische lijnen smeden we een magisch orkest! 

In de voormiddag oefenen we in kleine groepen en zoeken de schat van “Gwragedd Annwn”, in de namiddag spelen we magische trollen en elven spelletjes en oefenen we in orkestvorm. We sluiten dag af met een verhaal uit het grote Elfen en Trollenboek….Als dat maar goed afloopt….

Alle instrumenten en alle niveaus zijn welkom. 

Misschien schuilt er in jou wel een componist of een solist? Of heb jij een vriendje die ook wel eens muziek wil uitproberen? Neem hem dan zeker mee, want zelfs als je geen instrument bespeeld, ben je meer dan welkom in ons “Gwragedd Annwn” Toverorkest! 

Deel dit evenement

bottom of page